php.hr
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
23.01.2025., 08:09
1878 Postova 1000 Tema 442 Članova
Najnoviji Član: medolino
php.hr  |  PHP Hrvatska  |  PHP Hrvatska  |  pristup udruzi « natrag naprijed »
 Str: [1]
Autor Tema: pristup udruzi  (Posjeta: 13874 )
synan
Novi član
*

Profil WWW
« : 06.06.2006., 14:21 »

kako i gdje? Smile

Koliko uopce broji clanova za sada?

Neki dan sam tek slucajno saznao za php.hr i iskreno ostao sokiran. No, valjda je bilo samo pitanje vremena kada ce se nesto pokrenuti  Wink
Evidentirano
hrgan
Novi član
*

Profil WWW
« Odgovor #1 : 09.07.2006., 12:25 »

Nažalost, stvar je dobro krenula, ali je zamrla greškom vodstva. Svakako apeliram na nove članove da se aktiviraju i potegnu pitanje vodstva ove udruge kako bi ona zadisala punim plućima! Very Happy

Za početak je dovoljna i jedna jedina osoba koja je spremna svoje slobodno vrijeme iskoristiti za pisanje vijesti na naslovnici stranice PHP udruge. Naslovnica bi bila sigurno puno čitanija da se tjedno pojave barem 2-3 vjesti vezane uz PHP i sve oko njega. Osoba koja se aktivira će automatski dobiti podršku drugih članova.
Evidentirano
synan
Novi član
*

Profil WWW
« Odgovor #2 : 09.07.2006., 15:49 »

Al pogledaj koliko moje pitanje stoji, preko mjesec dana.. Ne vidim ja tu nikoga da odgovara niti pita ista.

Pomalo mrtvo.

Ja iako imam volje i zelje, vremena nemam.

Mozda jednom sve i zazivi, ko zna  Wink
Evidentirano
davorin
Administrator
Član

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #3 : 09.07.2006., 21:29 »

ja rado pisem vijesti no mislim da je veci problem nedostatak sadrzaja o PHP-u. jedine vijesti u zadnjih par mjeseci su "Call for Papers" raznih konferencija (koje niti nema smisla spominjati osim ako necemo prisustvovati) i nove verzije PHP-a.
Evidentirano

It is by will alone I set my mind in motion. It is by the juice of Sapho that thoughts acquire speed, the lips acquire stains. The stains become a warning. It is by will alone I set my mind in motion.
c0dr3x
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #4 : 11.07.2006., 09:45 »

moram priznati da se slazem sa synom ali isto tako shvacam i ljude iza kulise, i slazem se sa davorinom, medijska scena php-a poprilično stagnira.
po pitanju zamrlosti postova na forumu mislim da bi moglo imati veze s tim sto ljudi ne znaju kaj bi pitali, kad bi im se dalo nesto da si glavu razbijaju o tome mozda bi i bilo konkretnih pitanja.
Sad trenutno stoji u post u php forumu vezan uz mod_rewrite tutorial na hrvatskom, mislim da bi se trebalo poraditi na tome jer ima ljudi kojima je teze shvatiti neke stvari na stranom jeziku.

ne znam mozda bi prosao sistem nekog challenge-a po cijem zavrsetku bi se obrazlozili nacini pristupa problemu i rjesavanju istog, mislim da bi to bio dobar trening i za pocetnike ali isto tako i za one iskusnije.

cheerz  Wink
Evidentirano
synan
Novi član
*

Profil WWW
« Odgovor #5 : 12.07.2006., 15:18 »

Kak neznaju kaj bi pitali?
Pa ima njubija kolko pljeve na sve strane, mene redovno potezu za rukav za ovo za ono. Problem je u tome sto skoro nitko ne zna za ovaj sajt/forum. Mozda nekakva "reklamna kampanja" nebi bila na odmet.
Recimo, razmjena bannera. Ja prvi nudim razmjenu sa rilinux.hr, nama na ircu cesto banu neka pitanja za razbijanje glave. Pa zasto nebi svi vidjeli da imamo nesto na lokalnom jeziku pa ask away?

Sto se tice kulise, znam koliko je tesko uskladiti "normalan zivot" sa poslom a kamoli jos radom udruge/odrzavanje foruma/sajta i slicno. Zato bi tu trebali istupiti oni koji imaju vise vremena i ponuditi svoju pomoc. A tu je opet bojim se problem neinformiranosti. Ja vidim da ovaj sajt postoji vec godinu dana, a ja saznao za njega tek nedavno. Mislim, ne kazem ja da ja za sve znam uvijek pa se ovo podvuklo pod tepih, ali ono.. nigdje nisam naletio.. Zaprvo se uopce ne sjecam kako sam naletio na sajt  Very Happy

znalaca ima, neznalica ima, problem je samo u spajanju istih  Wink

i da, challenge fore su mrak stvar. ugledajmo se na strane coding sajtove.
Evidentirano
c0dr3x
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #6 : 12.07.2006., 20:45 »

Citat:
judi ne znaju kaj bi pitali

Citat:
Pa ima njubija kolko pljeve na sve strane, mene redovno potezu za rukav za ovo za ono. Problem je u tome sto skoro nitko ne zna za ovaj sajt/forum.

ok moja greska u izrazavanju ...  Embarassed
Evidentirano
davorin
Administrator
Član

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #7 : 13.07.2006., 11:54 »

mogu ja slozit jedan problemski zadatak ali... hm... nisam bas siguran da je php za takve stvari. vise je to za C++ Smile
Evidentirano

It is by will alone I set my mind in motion. It is by the juice of Sapho that thoughts acquire speed, the lips acquire stains. The stains become a warning. It is by will alone I set my mind in motion.
 Str: [1]
php.hr  |  PHP Hrvatska  |  PHP Hrvatska  |  pristup udruzi « natrag naprijed »
    Skoči na: