php.hr
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
26.04.2025., 17:50
1878 Postova 1000 Tema 442 Članova
Najnoviji Član: medolino
php.hr  |  Miscellaneous  |  nonPHP  |  Pobogu, što se to dogodilo??? « natrag naprijed »
 Str: [1]
Autor Tema: Pobogu, što se to dogodilo???  (Posjeta: 4772 )
nameLESS
Gost
« : 06.10.2007., 15:43 »

Eto jednog pitanja tipičnog za hrvatske sapunice.....

Dakle, ja eto svaki dan naletim ovdje da vidim šta ima. I svaki puta 0 gostiju i 1 regani user. ???????
WTF????

Može bit da se pogodi da ljudi dolaze baš kad mene nema za kompom... Al to je jako rijetko.

Jel se radi štogod osim što programirate na poslu??? Jel, ovi zaposleni. A za ostale nezaposlene...ma neću ni pitat??

Ja sam eto zadnjih nekoliko mjeseci bio dosta odsutan od PHP-a (valjda nisam zaboravio sve što sam znao). Što zbog ispita što zbog drugih problema.

Eto predložio bih da svatko ostavi post kada dođe na forum. Te da ukratko kaže što trenutno radi. Naravno u PHP forumu, ne ovdje.

Dakle, dragi moji PHP programerčići??? Let's move our asses and reanimate this forum!!!
Evidentirano
c0dr3x
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #1 : 07.10.2007., 16:36 »

weeee nisam jedini online  Laughing Laughing Laughing
Evidentirano
nameLESS
Gost
« Odgovor #2 : 07.10.2007., 16:39 »

A što mislite zašto je nas ovako malo online na ovom forumu???  Sad Sad

Nekako imam osjećaj da je to zbog hrpe PHP foruma samo u hrvatskoj.
Smatram da bi bilo bolje da postoji jedan globalni PHP forum kod nas, i uz malo dobro reklamemože se napraviti vrlo jaka zajednica sa velikim brojem članova. A samim time bi i vrijeme portebno za odgovore i rješavanje problema bilo znatno skraćeno.
« Zadnja izmjena: 07.10.2007., 16:45 nameLESS » Evidentirano
c0dr3x
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #3 : 07.10.2007., 16:45 »

iskreno, milslim da je to zeto kaj je nezanimljivo....
vec sam dvaput predlagao neke akcije ali nis od toga... ne znam  Sad
Evidentirano
nameLESS
Gost
« Odgovor #4 : 07.10.2007., 16:46 »

E da, što je bilo sa ovom tvojom zadnjom akcijom??? Kodno nazvanom "TEAM".
Evidentirano
c0dr3x
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #5 : 07.10.2007., 17:36 »

a ma to ti je moje privatno, nema veze sa forumom, naime trazim par ljudi koje mogu imati u kontaktu tako da ih mogu nazvat  ako mi zatreba da mi se pomogne ili u cjelosti odradi neki posao.

medjutim i sam vidis kakav je odaziv, ali dobro jedan clan mi se javio i mislim da cu s njim imat oke suradnju, volio bih imat jos par ljudi u slucaju da netko ne moze zbog svojih obaveza, mogu druge zvat.
Evidentirano
nameLESS
Gost
« Odgovor #6 : 07.10.2007., 17:45 »

U vrijeme kad si postao "okupljanje tima" sam imao puno (čitaj previše) obaveza oko faksa. Ispiti i to.
Ali kako u utorak upisujem apsolventsku godinu (prvi puta), a rokova nemam do 12 mjeseca vjerujem kako ću imati jako puno vremena za PHP.

Pa ako treba ljudi, računaj na mene.
Ako imaš ili trebaš još kakvih info. može na PM.
Evidentirano
c0dr3x
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #7 : 07.10.2007., 18:19 »

e kul, imam tvoju email adresu pa cu ti se javit ako bude kaj trebalo...
Evidentirano
 Str: [1]
php.hr  |  Miscellaneous  |  nonPHP  |  Pobogu, što se to dogodilo??? « natrag naprijed »
    Skoči na: