php.hr
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
02.12.2024., 13:33
1878 Postova 1000 Tema 442 Članova
Najnoviji Član: medolino
php.hr  |  PHP Hrvatska  |  PHP Hrvatska  |  Skupstina UDRUGE « natrag naprijed »
 Str: [1]
Autor Tema: Skupstina UDRUGE  (Posjeta: 13948 )
c0dr3x
PHP Programer

Profil WWW
« : 20.11.2007., 12:46 »

Kada ce se odrzat skupstina udruge?
Evidentirano
c0dr3x
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #1 : 29.11.2007., 11:51 »

???
Evidentirano
nameLESS
Gost
« Odgovor #2 : 29.11.2007., 14:29 »

Strašno....

Mene zanima gdje se održavaju ti sastanci. Pretpostavljam u ZG. Kako da onda ljudi iz cijele hrvatske sudjeluju u radu.
Ali, nekako mi se čini da nema smisla pitati.

Šteta...
Evidentirano
ttc
Administrator
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #3 : 02.12.2007., 10:58 »

Odrzavaju se u Zagrebu, naime, nitko nam ne pokriva putne troskove kao ni rezervaciju prostora za sastanak Smile
Evidentirano
c0dr3x
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #4 : 02.12.2007., 14:25 »

oke, shvacam problem, dali se moze ocekivat u skorasnje vrijeme neki dogadjaj?
mozda neki od clanova mogu pomoc oko problema organizacije?
« Zadnja izmjena: 05.12.2007., 00:01 ttc » Evidentirano
ttc
Administrator
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #5 : 05.12.2007., 00:01 »

Clanovi su uglavnom firme, mladi profesionalci koji vode svoje firme ili rade full time job za tudje firme pa i nemaju previse vremena pogotovo sada pred kraj godine kada je svima ludnica.
Evidentirano
coder_
Novi član
*

Spol: Muški

« Odgovor #6 : 05.12.2007., 00:09 »

Sorry što će možda ovo malo grubo i bezobrazno zvučati dok čitate, ali me zanima koji su zadnji projekti na kojima su radili članovi udruge? Baš sad gledam na stranici udruge, ali nisam vidio ništa što se događalo u skorašnje vrijeme. Ustvari nisam vidio ništa.

E sad, možda to može značiti zatišje pred buru. Možda se planira neki dobar projekt. (naravno kad ova prednovogodišnja gužva prođe...).

Gdje bi se mogle saznati informacije vezane za buduće projekte?  kao i one koji su već bili?

Mislim, ne vidim razloga da se prijavljujem u udrugu samo zato da mogu reći da sam član. Sorry, al ono....  Rolling Eyes

Trenutno sam kritičan prema viđenom i pročitanom do sada, ali sam jako optimističan....nadam se boljem.. Wink
« Zadnja izmjena: 05.12.2007., 00:17 coder_ » Evidentirano

c0dr3x
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #7 : 05.12.2007., 08:15 »

Clanovi su uglavnom firme, mladi profesionalci koji vode svoje firme ili rade full time job za tudje firme pa i nemaju previse vremena pogotovo sada pred kraj godine kada je svima ludnica.

ttc ne zelim ispast davez, ali to je samo jedan razlog vise da se pokrene nekaj. Bas ti ljudi bi trebali biti inicijatori takvih stvari, osvrnite se malo na M$ svijet, boot camp-ove, seminare i kojekakve druge stvari, pa nije ni cudno kaj u HR prevladavaju M4 developeri, sve se zivo ulaze u sirenje te tehnologije.

Naravno da ova udruga ne moze parirati gigantu poput M$ ali mislim da se jednom godisnje moze organizirati jedna konferencija ili u krajnju ruku skupstina sa nekom radionicom.

Da ne ispadne da samo znam laprdat i kritizirat tudji rad, ako se vodstvo[Udruge] usuglasi oko takvog nekog eventa, ja cu se drage volje potrudit isfurat neki prostor.

Ja sam podpresdjednik jednog sportskog kluba tu u Zagrebu, i vjerujte mi na rijec da znam kaj znaci vodit Udrugu, i one najjednostavnije stvari ispadnu sve samo ne jednostavne.

Lp 

[Editirano minutu poslije]

E da zaborvio sam na ljude koji nisu Zg-a, nazalost nemam nijedan drugi odgovor osim da bi si troskove morali samo snositi.
Jedna od opcija je i da u svojim gradovima, mjestima, organizirate radionice i konferencije, ja bi drage volje dosao O SVOM TROSKU, u vasa mjesta i pomogao oko cijele price.

Ako se izrodi neka takva ideja slobodno me kontaktirajte.
« Zadnja izmjena: 05.12.2007., 08:19 c0dr3x » Evidentirano
 Str: [1]
php.hr  |  PHP Hrvatska  |  PHP Hrvatska  |  Skupstina UDRUGE « natrag naprijed »
    Skoči na: