php.hr
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
05.12.2019., 21:47
1878 Postova 1000 Tema 442 Članova
Najnoviji Član: medolino
php.hr  |  PHP & MySQL  |  PHP for newbies  |  PHP kod za prikupljanje podataka sa drugoga sajta « natrag naprijed »
 Str: [1]
Autor Tema: PHP kod za prikupljanje podataka sa drugoga sajta  (Posjeta: 6840 )
miroslavgojic
Novi član
*
Offline Offline

Postova: 3


Profil
« : 29.12.2007., 05:17 »

Interesuje me

moze li mi neko objasniti kako se pise kod / ili ima li gdje upustvo / tako da taj kod izvlaci sardzaj s odredjenih internet stranica
ova opcija bi trebala da povlaci datoteke ili tekstulani sadrzaj u formi tabele i da ga kasnije upise u moju bazu podataka

drugi dio problema je laksi a odnosi se na iscitavanje dobivenog sadrzaja iz baze i prikazivanje na sajtu

Unapred hvala
Evidentirano
c0dr3x
PHP Programer
***
Offline Offline

Postova: 133



Profil WWW
« Odgovor #1 : 03.01.2008., 12:48 »

fopen()
file_get_contents()

pozdrav
Evidentirano
miroslavgojic
Novi član
*
Offline Offline

Postova: 3


Profil
« Odgovor #2 : 08.01.2008., 06:17 »

Da izgleda da su to dve komande koje mi trebaju za pocetak

proucicemo pa sljede nova pitanja

Hvala
Evidentirano
ttc
Administrator
PHP Programer
*****
Offline Offline

Postova: 111



Profil WWW
« Odgovor #3 : 10.01.2008., 10:20 »

Sa te dvije naredbe neces nista postici, u teoriji da ali u praksi 0 bodova.

Ovo ti treba
http://hr.php.net/curl
Evidentirano
c0dr3x
PHP Programer
***
Offline Offline

Postova: 133



Profil WWW
« Odgovor #4 : 12.01.2008., 10:22 »

Sa te dvije naredbe neces nista postici, u teoriji da ali u praksi 0 bodova.

Ovo ti treba
http://hr.php.net/curl

da nisam nikad koristio, ignorirao bi, ali ovako priznajem... kreten sam i sorry na mislead-u  Sad, jednostavno sam zaboravio na curl Sad
Evidentirano
 Str: [1]
php.hr  |  PHP & MySQL  |  PHP for newbies  |  PHP kod za prikupljanje podataka sa drugoga sajta « natrag naprijed »
    Skoči na: