php.hr
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
15.10.2019., 03:40
1878 Postova 1000 Tema 442 Članova
Najnoviji Član: medolino
php.hr  |  PHP & MySQL  |  PHP  |  Class unutar class? « natrag naprijed »
 Str: [1]
Autor Tema: Class unutar class?  (Posjeta: 4846 )
pino
Novi član
*
Offline Offline

Postova: 2


Profil
« : 25.02.2008., 18:49 »

Jel mi moze netko malo pojasniti dali se mogu koristiti klase unutar drugih klasa.

Vidim da nema nigdje primjera pa pretpostavljam da nije moguce pomocu $temp = new Temp(), no zanima dali postoji neka druga metoda. Cuo sam nesto da neki jezici mogu preko reference koristiti druge klase pa me zanima dali ima nesto nalik tome u php-u.
Evidentirano
pino
Novi član
*
Offline Offline

Postova: 2


Profil
« Odgovor #1 : 25.02.2008., 21:50 »

Uspio sam rjesiti problem pa jos jednom hvala ti na pomoci.
Evidentirano
woss
Novi član
*
Offline Offline

Postova: 32


Profil
« Odgovor #2 : 04.04.2008., 06:43 »

pozz,
baš me zanima kako si to uspio rješiti?
Hoćeš li podjeliti znanje? Very Happy Very Happy
Evidentirano
mitja
Novi član
*
Offline Offline

Spol: Muški
Postova: 18


Profil
« Odgovor #3 : 04.04.2008., 19:20 »

ma bilo je tu svega samo je admin obrisao  Rolling Eyes
Evidentirano
woss
Novi član
*
Offline Offline

Postova: 32


Profil
« Odgovor #4 : 05.04.2008., 17:59 »

pa što nije onda zaključao ili nešto slično.
Kakav je to onda post ako ostavi samo ono što paše njemu ili nekome na sajtuda ne bi bilo da je topic otišao off
 Confused Confused
Evidentirano
 Str: [1]
php.hr  |  PHP & MySQL  |  PHP  |  Class unutar class? « natrag naprijed »
    Skoči na: