php.hr
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
02.12.2024., 14:06
1878 Postova 1000 Tema 442 Članova
Najnoviji Član: medolino
php.hr  |  PHP & MySQL  |  PHP  |  Projekt domaće PHP zajednice « natrag naprijed »
 Str: [1]
Autor Tema: Projekt domaće PHP zajednice  (Posjeta: 11540 )
vlatko.surlan
Novi član
*

Spol: Muški

Profil WWW
« : 03.08.2008., 23:12 »

Šteta što je tako mala posjećenost na hrvatskom PHP forumu. Uvjeren sam da naši programeri imaju ogroman potencijal koji leži neiskorišten. Upravo smišljam kampanju kako da pokrenem naše dečke na projekt vrijedan truda. Želim motivirati i angažirati ekipu naših programera da napravimo projekt vrijedan pažnje. Siguran sam da će ovdje biti zainteresiranih. Tražim ljude koji su voljni uložiti svoje vrijeme i trud, ideje i pozitivnu energiju. Svi kojima je ideja intrigantna slobodno se javite u ovoj temi s prijedlozima i sugestijama ili mi pošaljite PM.
Evidentirano
mitja
Novi član
*

« Odgovor #1 : 06.08.2008., 19:59 »

koliko se plaća  Rolling Eyes ?
Evidentirano
vlatko.surlan
Novi član
*

Profil WWW
« Odgovor #2 : 07.08.2008., 10:37 »

Mislim da je pravedno da sve dilamo u skladu s uloženim radom a bilo bi i pametno da prvim projektom idemo čisto na to da zgrnemo čim više perja. Ovo su moji prijedlozi, voljan sam razmotriti sve inteligentne sugestije. Opcije su otvorene. Trenutno mi je cilj skupiti što više motiviranih ljudi koji će svojim entuzijazmom ponijeti dosta toga naprijed. Kad nas bude dovoljno planiram početi održavati redovite voice konferencije iz kojih će se sigurno izroditi još dosta dobrih ideja. Ako smatraš da udovoljavaš kriterijima "psiho" profila (pozdrav gos'n Ted Bundy) imat ću te na umu.
Evidentirano
ante
Novi član
*

« Odgovor #3 : 11.08.2008., 17:04 »

Triba samo izmišljati toplu vodu! Very Happy
Evidentirano
 Str: [1]
php.hr  |  PHP & MySQL  |  PHP  |  Projekt domaće PHP zajednice « natrag naprijed »
    Skoči na: