ttc
|
|
« : 12.10.2005., 19:30 » |
|
Dakle napokon smo online, www.php.hr , toliko
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
svizac
Novi član
|
|
« Odgovor #1 : 14.10.2005., 06:52 » |
|
moram priznati da sam ostao iznenađen kad sam u firefox-u utipkao www.php.hr... svaka čast dečki/cure
|
|
|
Evidentirano
|
Made in Croatia: cca 1984
|
|
|
MadDog
|
|
« Odgovor #2 : 15.10.2005., 12:55 » |
|
No, i sad ste uspjeli pokvariti inicijalni dizajn... Ne, ne, samo se salim - vec se vidi: "bit ce ovdje i nekog sadrzaja..." Go for it...
|
|
|
Evidentirano
|
Warriors always do their task thoroughly (reče jeľ i siđe s četke)
|
|
|
hrgan
|
|
« Odgovor #3 : 21.10.2005., 16:46 » |
|
evo trudimo se da site dobije i nove opcije. step by step. sada, u ovoj fazi je najbitnije poceti puniti bazu sa sadrzajima. na tu temu ce biti i raspisan i natjecaj za urednika web portala, a koji ce kao takav imati priliku promovirati PHP na razlicitim ICT konferencijama/događajima kod nas.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
snino
|
|
« Odgovor #4 : 23.10.2005., 18:30 » |
|
Zbilja dobro. Ali ovo je malo glupo(bez uvrede). Predsjednik: Ivan Andrić
Dopredsjednik: Hrvoje Hladnik
Tajnik: Dalibor Jurgec
Ostali članovi predsjedništva: Boris Tomić, Denis Lacković Izgleda ko neka firma.. š to se tiče onog kodovi, if {ttc sjeti se mojeg PM a} onda možete ih uzimati s mog MAG - a(jer "samo tako" se nemože). [syntax="PHP"]<? echo 'Nice site'; ?>[/syntax]
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
c0dr3x
|
|
« Odgovor #5 : 24.10.2005., 13:03 » |
|
cool ... ne zelim biti picajzla, ali kad kliknes na link kodovi dobijes => http://www.php.hr/?php=sources eh da i u o nama link zadnja rečenica Članom udruge mož;e postati svaka ....
eto ali sveukupno ...mraq
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ttc
|
|
« Odgovor #6 : 24.10.2005., 17:31 » |
|
cool ... ne zelim biti picajzla, ali kad kliknes na link kodovi dobijes => http://www.php.hr/?php=sources eh da i u o nama link zadnja rečenica Članom udruge mož;e postati svaka ....
eto ali sveukupno ...mraq Admin Max tj CMS je napravljen za PHP 4, a kako se na serveru vrti PHP5(tek odnedavna), ekipa iz internet softvera prilagođava isti toj inačici.... mož;e->može, HVALš
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ttc
|
|
« Odgovor #7 : 24.10.2005., 17:37 » |
|
Ostali članovi predsjedništva: Boris Tomić, Denis Lacković Izgleda ko neka firma.. š to se tiče onog kodovi, if {ttc sjeti se mojeg PM a} onda možete ih uzimati s mog MAG - a(jer "samo tako" se nemože). [syntax="PHP"]<? echo 'Nice site'; ?>[/syntax] Mislim da se nećemo toliko nisko spuštati (bez uvrede) da krademo već pokradene stvari
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ttc
|
|
« Odgovor #8 : 24.10.2005., 18:35 » |
|
bajdvej, sto mislite o ovom logo-u?
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
c0dr3x
|
|
« Odgovor #9 : 25.10.2005., 09:05 » |
|
like it
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
snino
|
|
« Odgovor #10 : 25.10.2005., 20:17 » |
|
bajdvej, sto mislite o ovom logo-u? [syntax="PHP"] <? $noway = "Too big and it is kinnda bad, the site is awesome"; echo $noway; ?>[/syntax]
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
snino
|
|
« Odgovor #11 : 25.10.2005., 20:18 » |
|
Ostali članovi predsjedništva: Boris Tomić, Denis Lacković Izgleda ko neka firma.. š to se tiče onog kodovi, if {ttc sjeti se mojeg PM a} onda možete ih uzimati s mog MAG - a(jer "samo tako" se nemože). [syntax="PHP"]<? echo 'Nice site'; ?>[/syntax] Mislim da se nećemo toliko nisko spuštati (bez uvrede) da krademo već pokradene stvari Pa to uopće nije krađa i ja uopće nisam ukrao.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|