php.hr
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
17.02.2025., 21:04
1878 Postova 1000 Tema 442 Članova
Najnoviji Član: medolino
php.hr  |  PHP & MySQL  |  PHP  |  Ajax = Asinkroni JavaScript And XML - programirate? « natrag naprijed »
 Str: [1]
Autor Tema: Ajax = Asinkroni JavaScript And XML - programirate?  (Posjeta: 3250 )
hrgan
Novi član
*

Profil WWW
« : 21.10.2005., 16:43 »

Da li je netko od vas radio s Ajax tehnikom programiranja i kakva iskustva iz prakse imate? Ajax tehniku koristi Gmail, Google Maps i Google Earth, te drugi i novi je hype u web programiranju.

Naravno, govorim o situaciji kada je PHP-u na serverskoj strani.
Evidentirano
davorin
Administrator
Član

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #1 : 22.10.2005., 18:35 »

ja sam se "ozbiljno" primio toga (citam, pisem, kradem bogu dane umjesto da sam na faxu). jako zanimljivo i mocno. trenutno sam u fazi igranja sa CPAINT-om (http://cpaint.sourceforge.net/)

zasto?
Evidentirano

It is by will alone I set my mind in motion. It is by the juice of Sapho that thoughts acquire speed, the lips acquire stains. The stains become a warning. It is by will alone I set my mind in motion.
BerislavLopac
Novi član
*

Profil WWW
« Odgovor #2 : 22.10.2005., 20:42 »

Citat: hrgan
Da li je netko od vas radio s Ajax tehnikom programiranja i kakva iskustva iz prakse imate? Ajax tehniku koristi Gmail, Google Maps i Google Earth, te drugi i novi je hype u web programiranju.

Naravno, govorim o situaciji kada je PHP-u na serverskoj strani.

Nebitno je sto je na serveru. To sam inace radio jos prije 5 godina, dok se to jos zvalo "remote scripting". Smile
Evidentirano
 Str: [1]
php.hr  |  PHP & MySQL  |  PHP  |  Ajax = Asinkroni JavaScript And XML - programirate? « natrag naprijed »
    Skoči na: