php.hr
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
23.01.2025., 06:50
1878 Postova 1000 Tema 442 Članova
Najnoviji Član: medolino
php.hr  |  PHP Hrvatska  |  PHP Hrvatska  |  Nije dobro... « natrag naprijed »
 Str: [1]
Autor Tema: Nije dobro...  (Posjeta: 13424 )
snino
Novi član
*

Profil WWW
« : 25.10.2005., 20:26 »

Hosted by Tramot d.o.o.

Ne kaľem da su oni loąi(zapravo mi je isto) ali gledajte ąto sam pronaąao:

http://www.dobarglas.com/

A neki dan su bili prvi  Confused

A gle ovo :
 http://www.dobarglas.com/?task=f&idf=211

Pogledaj i spasi se dok jo� mo�e�  Very Happy
« Zadnja izmjena: 29.03.2009., 18:34 ttc » Evidentirano

www.clan-csc.com

I JA imam php domenu,..
www.pehape.org Wink
ttc
Administrator
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #1 : 26.10.2005., 11:58 »

Mogu iz vlastitog iskustva potvrditi da su skroz ok, nikad nikakvih problema, dogodi li se pak kakva greska ispravljaju to u fakat rekordnom vremenu....
Evidentirano
nmotika
Novi član
*

« Odgovor #2 : 02.11.2005., 19:23 »

To što se na dobarglas.com nekolicina bivših djelatnika pokušava na krivi način "obračunati" s tvrtkom Tramot, nema nikakve veze s uslugama koje pružamo našim korisnicima, koji su njima zadovoljni, o čemu dovoljno govori broj korisnika i broj novih korisnika koji nam radi preporuka starih dolaze i počinju koristiti naše usluge.
Mislim da i dostupnost, te brzina učitavanja ovih stranica govori dovoljno o našim uslugama koje su korisnicima jedino relevantne, stoga smatram da je ovakvo postavljanje ankete zlonamjerno, ali to ide ionako na dušu autora.
Evidentirano
ttc
Administrator
PHP Programer

Profil WWW
« Odgovor #3 : 03.11.2005., 13:53 »

Citat: nmotika
To što se na dobarglas.com nekolicina bivših djelatnika pokušava na krivi način "obračunati" s tvrtkom Tramot, nema nikakve veze s uslugama koje pružamo našim korisnicima, koji su njima zadovoljni, o čemu dovoljno govori broj korisnika i broj novih korisnika koji nam radi preporuka starih dolaze i počinju koristiti naše usluge.
Mislim da i dostupnost, te brzina učitavanja ovih stranica govori dovoljno o našim uslugama koje su korisnicima jedino relevantne, stoga smatram da je ovakvo postavljanje ankete zlonamjerno, ali to ide ionako na dušu autora.

Autor je jedan 12 godišnjak Smile
Tek toliko...
Evidentirano
nmotika
Novi član
*

« Odgovor #4 : 05.11.2005., 23:19 »

Smile
U te detalje nisam išao Smile Btw. ne moraju li osobe koje se registriraju na ove forume potekle iz zapadnih demokracija biti starije od 13 godina Smile
Evidentirano
 Str: [1]
php.hr  |  PHP Hrvatska  |  PHP Hrvatska  |  Nije dobro... « natrag naprijed »
    Skoči na: